Klientutlåtanden

Tack för att du breddade stig till väg för mig, som gav mig ytterligare möjligheter på min resa i detta livet.
Tack för att du fick mig att förlåta det nedtryckta i det innersta rummet och som gav mina lungor den luft de längtat efter.
Tack för det vakna sinne jag fann på denna väg som ger mig allt jag önskar att äntligen måna om själv som jag månar om andra.
Helen

Hypnosen har förändrat mitt liv. Ännu finns det saker kvar att jobba med, men rädslor som jag haft i fyrtio år håller på att försvinna. Jag ser fram emot nästa session. Du är professionell och empatisk och jag är fullständigt trygg i dina händer.
-T-

Hej Susanne
Jag inser att träffarna hos dig har varit unika och så viktiga för mig. Otroligt bra och spännande att få ge mig in i min resa och känna att du finns och stöttar omkring det som händer. Det känns både unikt och fantastiskt att få ta del av den gåvan att få en beledsagare omkring sig/mig. Jag är inte lämnad – i förändringen.

 Mina tankar och reaktioner har förändrats. Jag förstår inte hur… men kanske ändå:) Vet att något hänt och att saker och ting som tidigare triggat mig mera ”rinner av” nu – är den nya känslan.

Jag får lov att strunta i saker för att de plötsligt inte är tillräckligt viktiga!!! Den känslan är bara wow! Jag tycker om att vara med mig själv ännu mera och har blivit tydligare i mina samtal med de nära och kära – ett annat lugn och en säkerhet att jag klarar detta – på något sätt.

Oändligt tacksam,
tack att du finns och är!
_P_

Hej Susanne,
Efter vår session, har jag inte tagit en enda snus. Jag har emellanåt abstinens, men det finns inget behov av att snusa – jag väljer att inte göra det.
Det är som att jag har vaknat och undrat varför jag ens tog det från början.

Jag kände mig hela tiden trygg och bekväm med vår session, du var extremt professionell och jag skulle rekommendera dig till vem som helst! (Vilket jag för övrigt kommer att göra).
Jag känner mig glad, utvilad och inspirerad!

Jag är extremt tacksam för den här gåvan du har gett mig, och är väldigt glad för att ha fått vara med om det! Helt underbart!
All lycka till dig!

Med Vänliga Hälsningar,
Love Rydén

När man kommer till Dig Suss blir man kärleksfullt och varmt mottagen. Proffessionellt och
medkännande förklarar du hur sessionen kommer att gå till. Man känner sig trygg och avslappnad
redan innan man sätter sig i klientfåtöljen.

Med hypnosens hjälp har du stärkt mitt självförtroende och min självkänsla. Jag har övervunnit en av
mina största rädslor, att tala inför grupp. Jag vågar idag göra saker som förut varit helt omöjliga för mig att våga.
Jag har gått ner i vikt utan att ens försöka. Vi har löst upp trauman från tidigare liv. Min rökning är snart helt borta.

Tack för att du hjälper mig att omprogrammera mitt inre och ta fram min egen potential.
Det verkar inte finnas någon begränsning för vad man kan uppnå med hypnos. HELT FANTASTISKT!
Varma hälsningar/Carola

God morgon.
Ville bara skriva ett mail å berätta att du har gjort stor förändring i mig. Jag känner mig starkare psykiskt, jag har klarat prövningar efter jag varit hos dig, som jag inte gjort förut.

Ändå är det bara en gång!!! Än så länge..
Vill bara rikta ett extra tack till dig. Hoppas du har en underbar sommar, så hörs vi längre fram.
Kram Lotta i ballingslöv!

 

Hej Susanne!
Jo jag mår jätte bra. Det har blivit förändringar sen sist vi träffades. Är inte alls nervös längre inför mina matcher och och har bättre självförtroende, det känns så underbart. Jag bara går in på mattan och gör det jag tycker är kul och fokuserar på det jag måste göra istället för att tveka och vara nervös. 

Är mer social och aktiv i mitt liv. Lägger mer tid åt viktigare saker och därför har lyckats i alla mina tentor och arbeten som jag har gjort i skolan utan problem.
Kram/Mohammed

Hej Susanne!
Jag kände att jag behövde skriva till dig än en gång och berätta till dig hur jag har utvecklats. Jag vill börja med att säga att jag är otrolig tacksam för din hjälp. Jag har inte huvudvärk längre och jag vaknar varje morgon tidigt innan larmet går på mobilen och har blivit morgon pigg.

Jag vet inte hur jag ska förklara känslan, det är som att gå tillbaka till sin barndom då man hade så mycket energi i sig. Jag är mer målmedveten och jobbar för det mer än jag har gjort tidigare. Jag har tidigare beskrivit hur det har gått med allt annat och det har bara blivit bättre. Jag vet inte hur du gjorde detta men ett stort tack.

Det är så fantastiskt, trodde aldrig att det skulle sådan förändring. För jag bara lever mitt liv som vanligt och jag bara känner att jag har förändrats.
Jag önskar dig allt det goda!
Kram/Mohammed!

Hej!
Min vecka har varit väldigt bra.
Människor i min omgivning (både de jag känner och inte känner) har varit väldigt trevliga, glada och generösa med komplimanger. Människor trivs i min närhet och jag accepterar dem för så som de är.

Jag tar inte åt mig stress alls på samma sätt som innan utan den finns där men jag väljer att inte ta del av den, fokuserar på att må bra, lära mig och njuta av livet.
Jag säger till mig själv varje dag att jag är fri och skapare över min egen värld och det hjälper. Min vecka har varit kanon. =)
Min känsla har varit mycket glädje, uppskattning och tacksamhet för min positiva omgivning. =)

Har fått lättare att göra uppgifter och ber om hjälp från ljuset/kosmos/andar m.m. Ser uppgiften som en erfarenhet och positivt med mera kunskap. Blir lättare att göra den med.

Jag har letat efter spindlar i veckan och bett om dem men de har inte velat visa sig för mig. Jag säger fortfarande till mig själv att de är snälla och klär dem i kläder och skor. Jag längtar tills jag får träffa en spindel. =)

Jag njuter mera av livet, mer balans mellan kropp och själv, och har inte de hårda kravet att jag måste vara bäst. Allt jag gör är bra i olika grader och som sagt, Ingen annan gör min roll bättre än jag!

Idag blev jag arg för första gången i veckan men inte som jag brukar så. Först blev jag så arg att jag skulle gråta (typ 10 sek) men sen tänkte jag, Varför blir jag arg? då fanns inte ilskan i mig utan typ i en bubbla som jag kunde välja att ta del av eller inte. Valde bort den. Det är samma sak om jag blir irriterad, det finns en bubbla som jag kan välja om jag vill ha den i mitt hjärta eller ”blåsa” bort den.

Jag tänker mera i en sådan situation att en känsla av irritation är då att jag inte är i kontakt med mitt Högre Jag. Det jag vill säga är att negativa känslor har ett avstånd som jag kan välja att stoppa i hjärtat/kroppen och verkligen känna den. Eller (som jag gör) ”blåsa” bort den känslan så jag fortfarande känner mitt lugn samtidigt som jag argumenterar/diskuterar med någon.

Jag tycker att jag är vackrare med uppsatt hår än nedsläppt nu. Om jag är mindre vacker någon dag så bryr jag mig inte på samma sätt som förr. Tänker bara att utsidan är en del av hela mig. Ibland har man Jättevackra dagar, mellanvackra dagar och mindre vackra dagar. Men jag tycker hela tiden att jag är vacker och har valt en perfekt kropp att bo i.

Jag tycker att jag utvecklas varje dag till det bättre och får erfarenhet om både mig och andra. Jag har fått ett speciellt lugn inom mig som andra tycker är välbefinnande. Jag utstrålar lugn, glädje, positivitet, kärlek och ljus som människor gillar. Denna veckan har som sagt alla varit snälla och gjort mig ännu mer glad.

Eftersom jag fortfarande arbetar med mig själv och utvecklas till det bättre varje dag så ser jag ljuset i min tunnel. Jag kommer klara allt med lite träning och mycket kärlek.
Just nu känner jag att vi kan vänta med att ses. Men om jag en dag vill och behöver träffas igen så hoppas jag att jag kan ringa/maila dig.

Tack så mycket för allt du och jag har gjort tillsammans!
Jag kommer sakna dig! 
Massor av kramar 
Emina

 

Hej Susanne!
Så, nu har det ju gått en vecka, och jag tycker att det har varit en fin och intressant vecka.

Jag märker att det går lättare att kommunicera med andra människor, jag är mycket tryggare och klarar bättre att ta in vad andra säger och sätta ord på vad jag själv känner. Vara i mötet, som vi pratade om. Och även om jag är lite nybörjare känner jag inte att något är ”i vägen” längre.
Känner mig friare, och ser fler möjligheter. Har väldigt mycket energi. Tänkte häromdagen: ”Jaha, nu när jag inte är så rädd längre, vad ska jag då göra?”

Är heller inte lika självkritisk, utan klarar att känna att jag är bra nog. Allt det som jag önskade där i början av terapitimmen känner jag i alla fall mer av. Och det är coolt! Väldigt coolt. Helt plötsligt och sådär bara. Du är ju fantastiskt duktig, och jag är så tacksam. Kände mig helt trygg, det vill jag du ska veta.

Massa kramar från Siri