Presentation av mig

Jag heter Susanne och arbetar som certifierad hypnoterapeut i Kristianstad. Arbetade i min tidiga yrkeskarriär inom tandvården i flera år men redan 1980 var jag med om en olycka, som till slut tvingade mig att ändra mina framtidsplaner.

Tack vare mina livserfarenheter började mitt sökande efter mig själv och mitt innersta jag, en lärorik och många gånger påfrestande resa, som jag är djupt tacksam för idag.

Mitt spirituella intresse växte, liksom intresset att kunna hjälpa människor att hitta deras möjligheter till en positiv utveckling.
Mitt verktyg för att göra detta hittade jag i hypnoterapin.

Fotspåren i sanden här på hemsidan representerar ett avstamp till det nya, att VÅGA gå utanför sin egen cirkel, ändra riktning, göra nya val till det bättre, så att dina tankar, känslor och handlingar berikar dig istället för att begränsa dig.

Jag finns här för att med varsam och professionell hand, kärlek till min medmänniska, lotsa dig igenom på bästa sätt och hjälpa dig så du ser på dig själv och din omgivning med klara, nyfikna ögon och att du sätter ner foten på din nya livsväg, full av tillförsikt och går.

Jag har tystnadsplikt och integritetspolicy.

 

När det sker en förändring i ditt inre, då sker det även i det yttre och då ligger världen för dina fötter.